EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Projectes, Sin categoría

Un projecte per a joves desfavorits

By , on 4 de juliol de 2008

Els camps de treball són multilaterals, és a dir, hi participen joves procedents de diferents països, normalment quatre, el país que acull i tres més. Els participants acostumen a ser persones desafavorides i aquest terme agrupa des de joves que pateixen problemes amb les drogues, que viuen en famílies desestructurades, amb discapacitats físiques o orfes.

El camp de treball s’entén com una plataforma en la qual els joves poden entrar en contacte amb altres cultures, intercanviar informació, sentir-se útils, treballar junts. Al llarg de deu dies conviuen entre ells, realitzen activitats físiques i també tenen temps lliure.

[ad]

El més interessant és que la majoria, després del camp de treball, tornen amb la il·lusió de poder viatjar i aprendre més, per la qual cosa s’esforcen per estudiar i aconseguir un bon treball que els permeti tenir un bon sou amb el qual comprar els seus bitllets. A més, els incentiva a estudiar anglès i altres idiomes per a poder-se comunicar amb gent d’altres països.

El Servei Civil Internacional és un moviment pacífic internacional que persegueix la justícia i la difusió dels valors i les idees. El projecte del YUWG està subvencionat majoritàriament per la Unió Europea, per la qual cosa els joves poden gaudir de l’activitat de franc.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un projecte per a joves desfavorits”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio