EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Recursos

Un recull de bon cinema educatiu

By , on 11 de juliol de 2008

En el nostre interès per seguir descobrint pel·lícules centrades en el mónd de l’educació o que tractin valors interessants per a treballar amb els infants i joves, hem donat amb la pàgina web de Decine21 i amb la seva particular proposta sobre el llistat de les 100 millors pel·lícules sobre aquests temes.

Encapçala la llista El club dels poetes morts, una obra que considerem un exemple paradigmàtic sobre la relació entre professors i alumnes. A més, és un molt bon treball per a reflectir l’entusiasme que pot arribar a transmetre el professor amb aquest i com aquest ànim es tradueix en motivació per l’estudi.

[ad]

La llista continua amb Diaris del carrer, Rebel·lió a les aules, Ments perilloses, Professor Holland, Cadena de Favors, Música del cor, Aquesta terra és meva i Els nois del cor. Aquesta darrera és un cas similar al Club dels poetes morts, amb la figura d’un personatge que s’interessa per un grup de nois i els ajuda a progressar, els estimula a ser algú i els desperta l’interès per la música.

En el número 56 apareix Ser i tenir, un film verdaderament recomanable que per a nosaltres ocuparia una posició anterior. També recull altres grans títols com Lolita, Diari d’un rebel, El petit salvatge o Pigmalion. L’obra de Bernard Shaw narra la història d’un lingüista que vol convertir a una florista en burgesa i per això necessitarà, sobretot, ensenyar-li a parlar correctament i a comportar-se.

Tanquen la classificació Estació Central de Brasil, L’Indomable Will Huntung i El rei de la vall. Tots aquests títols són bons suggeriments per a fer vidrofòrums.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un recull de bon cinema educatiu”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio