EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Breus, Formació, Recursos

Un projecte per educadors i educadores

By , on 1 de agost de 2008

L’educació és una oportunitat per al desenvolupament. Aquest és el ferm convenciment de Maestros Sin Fronteras, una organizació sense ànim de lucre que ha creat una web de parla hispana pensada per als educadors i educadores. Fins el moment, el major número de participants joves provenen de Mèxic, Xile i Argentina, però esperen que realment es compleixi el seu objectiu de ser un portal sense fronteres.

Des de la seva creació, Maestros sin Fronteras han posat en marxa projectes anuals, que els han donat alguns premis. Es tracta, sobretot, d’una forma interessant de posar en contacte a persones de tot el món amb inquietuds similars per a compartir opinions o esposar dubtes.
El projecte d’aquest any és obra de la professora argentina Marcela Hereñú. El títol, Aquest meravellós món, en què consisteix? En donar a conèixer la ciutat de cadascú, una espècia de volta al món virtual. Hereñú proposa que cada escola doni a conèixer la seva ciutat: els seus alumnes es reuneixen a l’aula i elaboren una petita guia en la qual expliquen les característiques del lloc, de la seva gent, de les seves tradicions…

[ad]

La creadora del projecte proposa que la pàgina web de Maestros sin Fronteras pugi a un mapa del planisferi i allà es vagin penjant tots els treballs dels alumnes.
Entre altres iniciatives s’ha elaborat un diccionari de la pau, un conte al voltant del nostre món sense fronteres, el projecte leemail… Totes elles han servit per apropar cultures i han demostrat ser molt interessants.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un projecte per educadors i educadores”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio