EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Recursos

Millorar i repassar matemàtiques amb recursos web

Els estudiants amb dificultats en matemàtiques tenen la solució a un ‘click’
By , on 24 de desembre de 2013

Les matemàtiques són una de les assignatures clau durant l’ensenyament, a més de ser una eina útil que ens acompanyarà al llarg de la nostra vida. No obstant això, molts nens presenten problemes per aprendre-les i acaben per odiar a les matemàtiques, no aprendre-les i anar arrossegat l’assignatura curs rere curs. Si tenim la paciència no és el nostres fort i es vol recorre a un professor particular, podem ajudar-los des de casa mitjançant l’ús de recursos web en Internet per millorar en matemàtiques.

Els recursos web per a matemàtiques són eines que podem trobar navegant per Internet que ajudaran als joves estudiants a millorar les seves competències en aquesta matèria. L’avantatge d’aquests mètodes és que els alumnes podran repassar els coneixements bàsics d’una forma amena, senzilla i en un llenguatge que ells coneixen molt bé; una opció perfecte alhora de fer front als deures nadalencs. Pots trobar l’ajuda que et cal en els següents recursos web per millorar en matemàtiques:

  • Lasmatemaricas.es: un dels portals de referència per resoldre els dubtes de matemàtiques en totes les etapes de la vida estudiantil, incloent ensenyances de cursos obligatoris, batxiller i universitat. Aquest portal web (amb canal a Youtube) ens permeten visualitzar tots els passos de les operacions i anomenant les propietats utilitzades d’una forma simple i molt gràfica. Una opció recomanable per resoldre aquells petits dubtes que ens surten és contactar amb el perfil de Twitter d’aquests recurs.
  • Disfrutalasmatemáticas.com: aquest portal ens permet utilitzar un seguit d’eines per realitzar els càlculs matemàtics habituals en les etapes d’ensenyament obligatori. Nosaltres recomanem el càlcul i representació gràfica de funcions, que acostumen a demanar els mestres i que porta més d’un mal de cap als alumnes poc dotats per a les arts. Aquest recurs web no està enfocat a ensenyar matemàtiques, ja que no explica els procediments, però sí que ens permet conèixer el resultat dels exercicis de deures.
  • Educapeques.com: els nens més menuts acostumen a avorrir-se a l’hora de fer els deures o de repassar els coneixements ensenyats en classe. En aquest portal pensat per pares es pot accedir a un seguit de jocs matemàtics dividits segons el curs i l’àrea específica que volem tractar. Completant tots els jocs del seu curs, el nen aprendrà el coneixement dels nombres, a explicar i desenvolupar la memòria numèrica, realitzar operacions matemàtiques i de càlcul mental, conèixer i aplicar propietats geomètriques i a treballar amb mesures i distàncies.

Imatge: Mikael Miettinen

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Millorar i repassar matemàtiques amb recursos web”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio