EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Projectes

Estudia primer de batxillerat a Canadà

By , on 15 de gener de 2013
Canadà

La pàgina web oficial de la beca

Amancio Ortega és un dels empresaris més importants d’Espanya, conegut per ser el creador de l’imperi de Zara. És famós, a més a més, per trobar-se als primers llocs de la llista Forbes de les persones amb més fortuna al món (concretament es troba a la cinquena posició, amb un patrimoni de més de 37’5 bilions de dòlars). Bé doncs, a part d’això, cal saber que Ortega té una Fundació que vetlla per promoure iniciatives i projectes que puguin beneficiar a la societat en l’àmbit social, educatiu, assistencial i cultural. La Fundació crea projectes propis i els hi assigna experiència i recursos, com és el cas de la ‘Beca Estudia en Canadá’ , de la qual parlarem a continuació.

La inscripció per obtenir la ‘Beca Estudia en Canadá’ ja ha començat i es mantindrà oberta fins el dia 22 de febrer per a l’edició 2013-2014. En total, s’ofereixen 100 beques per poder estudiar 1r de batxillerat a qualsevol institut de Canadà (Alberta, British Columbia, Nova Escòcia i Ontario). De manera que tots els estudiants que estiguin cursant, ara mateix, 4t d’ESO, si volem cursar el següent curs a Canadà, que continuïn llegint. Això sí, com que el nombre de places és molt limitat, els requisits per optar a la beca són els següents: estar matriculat a 4t d’ESO en un centre públic, privat o concertat a Espanya i tenir una mitja de 8 de l’assignatura d’anglès i de tot 3r d’ESO.

Durant 10 mesos, el becari conviurà amb una família canadenca que l’acollirà. Mensualment rebrà diners per poder pagar la seva estància, com també per poder pagar els desplaçament des d’Espanya fins a Canadà, els estudis, la documentació i l’assegurança civil i sanitària corresponent. Es demana als joves que participin i s’integrin amb la família que conviuran, col•laborant amb les feines domèstiques i complint les seves responsabilitats estudiantils. Es vol que els joves siguin un membre més de la família, participant en les seves activitats i en el seu dia a dia, sense faltar a classe i esforçant-se també com si estudiessin a Espanya.

Per inscriure’s, només cal visitar la pàgina web de ‘Beca Estudia en Canadá’ i buscar la pestanya d’Inscripció i seguir els passos a poc a poc. Encara hi ha temps, fins al 22 de febrer, però millor no deixar-ho fins a l’últim dia. A més a més, també us recomanem consultar les altres beques de la Fundació Amancio Ortega, perquè també us poden interessar. Per exemple, hi ha la Beca High School, que consisteix en passar un any acadèmic als Estats Units. El període d’inscripció pel curs 2013-2014 ja ha finalitzat i el de 2014-2015 encara no ha començat, per això que cal estar al dia per saber quan s’obrirà el procés i quins requisits seran necessaris per inscriure’s.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Estudia primer de batxillerat a Canadà”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio