EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Llibres

Jamie Waylett, Crabbe a Harry Potter, condemnat a dos anys de presó

És lícit que els nens comencin tan d’hora les seves carreres d’actors?
By , on 23 de març de 2012

L’educació no és troba a un sol lloc sinó que està present a tots els escenaris i etapes de la vida. Quan anem a l’escola, agafem el transport públic, mirem la televisió o llegim un llibre estem educant-nos, estem aprenent i desaprenent. Si bé és veritat que l’educació, en majúscules, es dóna a unes certes edats no tinc cap dubte que aquesta segueix de forma més subliminal al llarg de la nostra vida. Durant aquests moments més sensibles a l’ensenyament són molts els factors que hi poden influir, entre els que hi trobem la lectura. Fa uns anys es van posar molt de moda les aventures del jove mag Harry Potter, un boom molt beneficiós pels més joves, que van començar a llegir habitualment. Després del llibre va arribar la pel•lícula i van ser molt els fans que van acudir al cinema per veure als seus personatges preferits en pantalla completa.

És precisament d’un d’aquests personatges que aquests dies ens arriba una mala notícia, una notícia gens beneficiosa per l’educació d’aquells que llegien Harry Potter. I és que Jamie Waylett, el noi que feina de ‘Crabbe’ a la pel•lícula, ha estat condemnat a dos anys de presó per la seva participació a l’onada de disturbis que va patir Londres l’agost passat. Aquesta pena es suma a l’any de presó per robatori.

Waylett, que ja havia estat condemnat anteriorment per possessió de cànnabis, formava part d’un grup, d’almenys quatre persones, que va entrar a la zona de Chalk Farm, al nord de Londres, el tercer dia de violència a la capital. Durant aquella nit les càmeres de seguretat el van gravar a diferents punts, en ocasions cobert per una caputxa. Amb aquestes proves el jutge Simon Carr l’ha condemnat a dos anys de presó per disturbis violents i a un per manejar bens robats, tot i que les dues condemnes es compliran alhora. D’aquesta forma i segons el jutge Waylett tindria l’opció de sortir en llibertat després d’un any de presó.

Però aquest no és el primer escàndol que esquitxa a algun dels personatges de la saga del mag. De fet, el seu protagonista, Daniel Radcliffe va admetre que havia tingut problemes amb l’alcohol arrel de la seva participació a la pel•lícula i que fins i tot havia rodat escenes begut.

Davant aquesta notícia i altres que apareixen dia rere dia als diaris sobre escàndols d’estrelles adolescents la pregunta és, s’ha de permetre que els nens comencin tan d’hora amb les seves carreres artístiques?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Jamie Waylett, Crabbe a Harry Potter, condemnat a dos anys de presó”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio