EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Jocs i dinàmiques

Manualitats nadalenques (III): Flors de Pasqua

T’agraden aquestes flors? Ensenya als teus fills a fer-les!
By , on 16 de desembre de 2011

Els detalls són els que fan que el Nadal sigui tan especial com és. Per mi, un dels detalls més nadalencs és el color vermell; no se perquè però quan veig una habitació o estança decorada de color vermell la relaciono de forma instantània amb el Nadal, encara que a fora llueixi el sol i els nens corrin per la platja com bojos. Per això, una de les coses que no pot faltar a casa meva els dies de Nadal són les flors de Pasqua, meravelloses i vermelles! Tot i que aquestes flors són molt boniques al natural, podem convertir-les en un joc i una manualitat molt divertida pels nostres nens, com? Continua llegint!

El complement ideal del Nadal

Flor de Pasqua
Materials:
•2 ampolles de plàstic
•Tisores
•Pinzell
•Pintura vermella i verda

Instruccions:
És important que les dues ampolles de plàstic que anem a escollir siguin de la mateixa mida; en aquest sentit les d’aigua són perfectes. Començarem la nostra manualitat netejant-les bé per dins; per això, introduïm una miqueta d’aigua amb sabó i sacsegem enèrgicament. Després, tallem el coll de l’ampolla i fem tres talls de dalt a baix, de forma que l’ampolla s’obre com una flor. No arribis fins el cul de l’ampolla sinó uns centímetres per sobre.

És el moment de la pintura! Agafem la de color vermell, un pinzell i pintem tota l’ampolla, també la base que havíem deixat sense tallar. Si vols donar-li més naturalitat a les flors pots combinar diferents tonalitats de vermell, d’aquesta forma semblarà més real!Un cop pintada de vermell, doblegarem els talls que hem fet a l’ampolla des de la meitat i cap enrere, veurem com poc a poc la manualitat va agafant forma de flor i que el que ara estem fent és formar pètals.

Ara, agafem l’altra ampolla però aquest cop no li tallarem el coll, sino la base. Aquesta base serà d’aquí uns minuts el nostre test, així que és el moment de preparar la pintura verda. Netegem el pinzell i pintem tota la base de color verd (també podem fer-ho de qualsevol altre color, com el marró). De la mateixa forma que hem fet amb el vermell, també podem utilitzar diferents tons de verd per donar-li més naturalitat. Un cop acabada de pintar deixarem les dues parts sobre algun lloc poc transitat i esperarem a que s’assequi. Ja només ens queda introduir els pètals dins la base i gaudir de la nostra flor de Pasqua!

Imatge | Isabel60

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Manualitats nadalenques (III): Flors de Pasqua”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio