EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Jocs i dinàmiques

Manualitats nadalenques II: Figures angelicals

Omple la teva llar d’aquestes figures tan boniques!
By , on 13 de desembre de 2011

Seguint la sèrie que aquest mes de desembre estem publicant, al web yodibujo hem trobat una plantilla per fer àngels decoratius molt bonics. Pots fer-ne un i utilitzar-lo per decorar el teu arbre o fer-ne uns quants més i repartir-los per les prestatgeries de casa teva. Veuràs com tota la llar s’embarga en un ambient nadalenc sense igual!

T'animes a crear el teu propi àngel nadalenc?

Per fer el nostre àngel el primer que hem de fer és descarregar-nos la plantilla que trobem al web, tot i així, podem utilitzar aquesta idea i fer nosaltres mateixos la plantilla, amb la forma que més ens agradi, tot dependrà del nostre esperit creatiu.

Àngel
Materials:
•Tissores
•Plats blans de cartró
•Cola
•Grapadora
•Bolígraf
•Màquina per fer forats
•Lluentons
•Purpurina

Instruccions:
El primer que hem de fer, com ja hem dit abans, és descarregar-nos del web yodibujo la plantilla de l’àngel i imprimir-la. Després, retallem el model pel cercle més exterior, de forma que qual l’enganxem al centre del plat de cartró encaixi perfectament. Enganxem el model al centre del plat i amb les tisores retallem les vores del plat que sobresurtin al nostre model.

És el moment de tallar les parts interiors de l’àngel, per fer-ho hauràs d’anar amb molt de compte i tenir cura de no retallar les parts que no toquen; retalla els contorns del cap i la part que sobra entre els braços de la figura. No oblidis tallar les dues línies negres laterals, gràcies a elles podrem modelar el nostre àngel i formar les ales.

És el moment de donar-li forma, així que doblegarem la part superior del plat cap a baix i cap enrere, donant-li una forma redona. Després, posa l’àngel cap per avall i llisca l’escletxa petita en la grossa de forma que quedin enganxades, per acabar de subjectar-lo grapa o enganxa amb cola les dues parts de baix, que formaran la falda. Ja tenim la figura muntada, ara només ens queda decorar-lo així com ens agradi més.

Amb la màquina per fer forats podem decorar la part inferior del vestit, de la mateixa forma, enganxa amb cola els lluentons i la purpurina per donar color a la teva figura. Si t’agrada dibuixar o els teus nens volen fer-ho també pots pintar el vestit de l’àngel amb retoladors, però recorda que en aquestes belles criatures sempre predomina el blanc!

Què et sembla aquesta nova manualitat? T’animes a fer-la? No oblidis explicar-nos-ho!

Imatge | candonguero
Font | Yodibujo

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Manualitats nadalenques II: Figures angelicals”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio