EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Jocs i dinàmiques

30è Saló del Còmic de Barcelona, participa als seus concursos!

La temàtica central serà enguany ‘Els robots i els còmics’
By , on 30 de març de 2012

El pròxim mes de maig es portarà a terme el 30è Saló del Còmic de Barcelona, un acte del tot consolidat a la ciutat comtal que any rere any reuneix als seguidors d’aquest gènere. Enguany i per tal d’estimular la participació dels estudiants d’ESO i Primaria al Saló s’ha creat una sèrie de concursos i tallers. Us expliquem en que consisteixen!

La temàtica de l’exposició central d’aquesta edició serà ‘Els robots i els còmics’ i en ella no només podrem trobar editorials nacionals i internacionals que ens mostraran les seves novetats sinó tallers, conferències i espai de jocs. A més, i per tal d’incentivar la participació de les escoles es proposen unes activitats creatives molt interessants. La primera d’elles és el concurs de creació de còmics ‘Els robots del futur’, adreçat a alumnes de cicle mitjà i superior de primària i ESO. La data límit d’admissió dels treballs és l’11 d’abril així que si encara no tens llest el teu, posa’t a la feina! Els treballs dels guanyadors i finalistes del concurs formaran part de l’exposició central dedicada als robots i els còmics; a més, els guanyadors rebran una tauleta gràfica i els finalistes un lot de còmics.

La segona és un taller de còmic anomenat ‘Robots vs humans’ organitzat per l’Escola JOSO, un centre de còmic i arts visuals. El taller es podrà fer tant el dijous 3 de maig com el divendres 4 i només cal fer una inscripció prèvia a pedagogia@ficomic.com, i especificar l’assumpte ‘Taller de còmic’.

A més del concurs i el taller s’organitzen visites al Saló del Còmic per a grups escolars; aquestes inclouen les exposicions i les exhibicions de robots de l’àmbit industrial i de serveis que mostraran diferents aplicacions. Això si! Per poder fer la visita us haureu d’inscriure prèviament enviant un correu a la següent direcció: pedagogia@ficomic.com, i especificar a l’assumpte ‘Visita grups escolars”.

Pel que fa a les dades, preus i demés informacions del Saló cal dir que es portarà a terme del 3 al 6 de maig, tot i que les activitats de les que hem parlat es faran el 3 i 4, al Palau núm. 8 de la Fira de Barcelona (Montjuïc). L’horari serà de 10 a 21 hores; l’entrada general costarà 6 euros, amb descompte 4 i l’entrada pels grups escolars 2 euros.

Així que ja ho saps, convenç al teu professor perquè us apunti a uns concursos molt educatius i creatius!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “30è Saló del Còmic de Barcelona, participa als seus concursos!”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio