EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Idiomes

Quin nivell d’anglès tinc? Descobreix-ho amb Cambridge English

L’aplicació gratuïta consta de 25 preguntes
By , on 22 de octubre de 2015

cambridge

El domini de l’anglès és un dels principals requisits per accedir al mercat laboral, per estudiar a les universitats estrangeres o per realitzar pràctiques formatives a empreses internacionals. Existeixen diferents mètodes per aprendre i millorar les competències en llengua anglesa, des de les tradicionals classes en una acadèmia fins a aplicacions per repassar els nostres punts febles. Amb tot, abans de triar un mètode d’aprenentatge és necessari que sapiguem el nivell que tenim realment.

Una eina que et permetrà saber el teu nivell de domini de l’anglès és una simple prova amb unes poques preguntes disponible a la web de Cambridge English. El test consta d’un total de 25 preguntes d’opció múltiple, molt ràpides de contestar; no hi ha un temps límit per realitzar la proba. Una vegada s’hagin completat totes les preguntes, l’aplicació ofereix una puntuació global de la prova i permet revisar els resultats concrets de les qüestions perquè l’alumne pugui veure els seus errors.

Un dels punts forts d’aquesta aplicació és que compta amb dues modalitats: la general i l’específica. La modalitat general està dirigida a tots els estudiants d’anglès o persones adultes amb coneixements d’aquesta llengua; mentre que la segona modalitat de l’aplicació ha estat especialment dissenyada per avaluar el nivell real de domini de l’anglès en instituts i escoles amb nens d’11 anys o més. A més, la prova de Cambridge English és gratuïta i es fa des de casa, per la qual cosa qualsevol persona pot realitzar-la.

Val a dir que el resultat és aproximat i en cap cas aquesta aplicació pot considerar-se una prova formal del teu nivell de domini de l’anglès, sinó un mètode per consultar els progressos en el coneixement d’aquesta llengua. El test de nivell permet comprovar que vas millorant en el teu curs d’anglès, si necessites estudiar més abans de prendre les proves per al certificat d’anglès Cambridge University o per cerciorar-te del pas del temps no ha minvat les teves habilitats en aquesta llengua.

El Cambridge English, un dels centres més respectats a nivell internacional, els exàmens del qual són realitzats per més de 5 milions de persones de 130 nacionalitats diferents. De manera que es tracta d’una eina d’acte diagnòstic molt recomanable per a tots aquells estudiants que volen obtenir un certificat d’anglès Cambridge English.

Imatge: PublicDomainPictures

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Quin nivell d’anglès tinc? Descobreix-ho amb Cambridge English”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio