EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Idiomes

Les 5 millors aplicacions per aprendre idiomes

Les apps poden ajudar-te a millorar o aprendre una nova llengua
By , on 10 de abril de 2015

pc

L’aprenentatge i domini d’idiomes és avui un requisit fonamental per accedir al mercat laboral amb èxit, però també ho serà properament per aconseguir una titulació universitària. Les fórmules més tradicionals per aprendre idiomes passen per cursos en acadèmies, intensius en les universitats, classes particulars o realitzar una estada a l’estranger. No obstant això, els cursos per internet o mitjançant aplicacions s’han erigit con noves fórmules d’aprenentatge amb bona acollida entre els joves.

Els cursos per Internet i mitjançant aplicacions són una bona opció per aquells joves amb poc pressupost i que destaquin per ser proactius i disciplinats amb els temps d’estudi. Si tens aquest tipus de perfil, existeixen aplicacions per a dispositius mòbils i portals de contacte entre persones que busquen millorar el domini d’un idioma posant-ho en pràctica. Saps quins són les 5 aplicacions gratuïtes més populars per aprendre idiomes?

  • Duolingo: el punt fort d’aquesta aplicació per IOS/Android i disponible via web és que es basa en la pràctica per millorar el domini d’una llengua. Les lliçons es donen sobre la marxa, incidint en la traducció de textos i frases adaptats al nivell de cada usuari. Les mecàniques de joc faran que aprendre una nova llengua sigui divertit i fàcil. Com a inconvenient, existeix poca varietat d’idiomes encara que els cursos que ofereix són molt complets.
  • Memrise: aquest lloc web permet aprendre idiomes a partir de cursos creats pels membres de la seva pròpia comunitat d’usuaris, que posa l’accent principalment en l’adquisició de vocabulari. Els temes són variats, de manera que és fàcil trobar una matèria adequada als gustos personals; a més proporciona un sistema de punts per ‘competir’ amb altres usuaris, que resulta estimulant. A més de ser gratuït, està disponible per a dispositius amb Android i iOs.
  • Voxy: si l’anglès sempre ha estat la teva assignatura negra, a Voxy trobaràs una formació online d’allò més completa. Es basa en cursos personalitzats al nivell d’anglès de cada usuari, on es proporcionen textos de notícies reals, música i altres continguts didàctics en comptes d’avorrides lliçons en llibres de text. La versió gratuïta és menys extensa que la de pagament, però poden suplir-se aquestes manques combinant-ho amb un altre sistema d’aprenentatge online d’idiomes.
  • Busuu: un dels serveis gratuïts d’aprenentatge d’idiomes online més populars i també dels més complets, perfecte per els qui necessiten ‘posar en pràctica’ allò que has après. El sistema es basa en cursos interactius on la comunitat d’usuaris té un rol actiu en establir converses per video-conferencia amb altres usuaris; de manera que es pot aprendre xinès, japonès o àrab. La versió bàsica és gratuïta però per accedir a Busuu per a mòbil o eines és necessari pagar una petita quota mensual.
  • Lengua.ly: els usuaris del navegador Chrome poden instal•lar aquest plug-in que facilita la lectura de textos en altres idiomes, permetent seleccionar i afegir paraules a un diccionari personalitzat i així conèixer el seu significat i pronunciació. Exigeix ser molt actiu per aprendre el vocabulari, però mesura que utilitzes Lengua.ly, et suggereix textos amb major dificultat, proves que superar i pràctiques d’idiomes. Només està disponible per a anglès, francès, espanyol, àrab i hebreu.

Imatge: FirmBee

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les 5 millors aplicacions per aprendre idiomes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio