EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Idiomes

Fins un 150% més de joves es prenen un any sabàtic per aprendre anglès

L’any sabàtic és post-estudis universitaris
By , on 19 de abril de 2016

aprendre

El nombre d’estudiants espanyols que decideixen prendre’s un any sabàtic per estudiar anglès a l’estranger ha crescut en un 150%, segons un estudi elaborat per ESL-Education. Encara que es tracta d’un costum estranger, cada vegada són més els joves espanyols que se sumen a aquesta pràctica, amb la finalitat de perfeccionar un idioma, ampliar coneixements culturals i viure noves experiències.

Les dades recollides per ESL-Education, revelen que el perfil dels joves que es prenen un any sabàtic és el de llicenciats entre 26 i 27 anys, que volen fer una “aturada” abans de començar la seva carrera professional. La majoria (un 60%) són noies que busquen perfeccionar el seu nivell de domini d’una llengua estrangera abans d’accedir al mercat laboral.

De mitjana, els joves espanyols tenen per objectiu passar fins a cinc mesos “d’any sabàtic” per aprendre idiomes, augmentant en un 14% el nombre de setmanes pel que fa a anys anteriors. Tanmateix, les dades de l’estudi mostren que els espanyols prefereixen viatjar en els mesos d’agost i setembre per formar-se en idiomes a l’estranger, coincidint amb el començament del nou curs acadèmic.

Les destinacions més sol•licitades pels espanyols són els països de parla anglesa, seguits pels de parla alemanya i francesa. Segons indica el document, les destinacions preferides dels espanyols que volen passar un any sabàtic aprenent anglès són els Estats Units, Regne Unit, Irlanda, Austràlia i el Canadà; essent cada vegada més estudiants espanyols els qui es decanten per aquests dos països a l’hora d’aprendre idiomes.

El mànager de ESL-Idiomes a l’estranger a Espanya, Juan Pedraz, ha assenyalat que Austràlia i Nova Zelanda han experimentat una gran demanda a causa de “la possibilitat que ofereixen per treballar 20 hores a la setmana amb un visat d’estudiant, la qual cosa permet als estudiants finançar-se part del curs, treballant algunes hores a la tarda o durant els caps de setmana”.

Les fórmules disponibles per aprendre idiomes són molt diverses i es poden adaptar a qualsevol tipus d’estudiant. Si, ara per ara, no trobes cap oferta laboral o no estàs decidit a fer cap estudi superior en concret; potser passar una estada fora de casa t’ajudarà a tindre les coses més clares. No t’ho pensis dues vegades i forma’t en idiomes a l’estranger durant un any sabàtic d’auto-coneixement i aprenentatge.

Imatge: geralt

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Fins un 150% més de joves es prenen un any sabàtic per aprendre anglès”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio