EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Idiomes

Estudia anglès als Estats Units: descobreix la millor forma d’aconseguir-ho

Les 8 fórmules per aprendre idiomes a EE.UU
By , on 19 de gener de 2016

amrican

Els Estats Units són un de les millors destinacions per a aquells estudiants internacionals que tinguin la intenció de formar-se a nivell universitari, realitzar pràctiques en empreses punteres o guanyar experiència laboral internacional. I és que el país nord-americà compta amb un gran prestigi en els camps acadèmics i laborals. No obstant això, els Estats Units també són una excel•lent destinació d’aprendre o perfeccionar el teu nivell d’anglès.

Si bé la seva faceta com a destinació d’estudis d’idiomes està molt per darrere si es compara amb Irlanda o Anglaterra, la immersió lingüística està gairebé garantida en tots aquells estudiants que optin per viatjar als Estats Units per aprendre o millorar un idioma. En aquest sentit, les ofertes de cursos, modalitats i opcions per acabar dominant l’anglès són molt més extensos en el país americà: depenent de quin nivell de domini de l’anglès tens, així com també del temps lliure amb el qual disposin, podran optar a un total de 8 modalitats d’aprenentatge per estudiar aquest idioma.

Coneix les vuit opcions de cursos d’anglès per a estrangers més freqüents dels Estats Units:

  • Cursos d’anglès general: Els cursos d’anglès més tradicionals solen ser impartits per gairebé totes les escoles o acadèmies d’idiomes, tenen com a objectiu abordar els diferents elements que fan a l’idioma anglès. En els diferents nivells es tractaran temàtiques com la gramàtica, l’expressió escrita, la conversa, la compressió, la lectura i la pronunciació. Sol tractar-se de cursos intensius atès que les classes s’imparteixen de dilluns a divendres.
  • Cursos d’anglès intensius: La finalitat d’aquest tipus de cursos és perfeccionar el domini de l’idioma en la menor quantitat de temps que sigui possible, raó per la qual durant una mateixa setmana s’imparteixen diverses hores de classes. Actualment aquesta modalitat de cursos intensius és una de les més demandes pels joves.
  • Cursos per preparar exàmens d’anglès: Com ho diu el seu nom aquests cursos estan pensats perquè l’estudiant adquireixi tant els coneixements com les habilitats necessàries per aprovar exàmens en aquesta llengua. A més d’abordar totes les temàtiques que es qüestionaran en la prova, aquests cursos es caracteritzen per proposar la realització de diferents models d’exàmens com a forma d’entrenament.
  • Cursos d’anglès en vacances: Una altra modalitat que va guanyar bastant popularitat en els últims temps són els cursos d’anglès durant l’estiu, una època en la que estudiants i treballadors tenen menys obligacions i poden dedicar part del seu temps lliure a formar-se en idiomes. Una alternativa perfecta per els qui no tenen temps d’estudiar durant l’any acadèmic. Aquests cursos solen impartir-se de forma intensiva, de manera que l’alumne pugui adquirir la major quantitat de coneixements possibles durant aquests mesos.
  • Cursos d’anglès per a pre-universitaris: La finalitat d’aquesta cinquena modalitat de cursos és preparar estudiants per ingressar a la universitat, ja que l’obtenció d’un certificat d’idiomes és un requisit per titular-se en les universitats de Catalunya. Sota modalitat intensiva, sol tractar-se de cursos breus que aborden temàtiques com a conceptes bàsics d’anglès, habilitats d’estudi, vocabulari, així com diversos aspectes que caracteritzen a la gramàtica de la llengua anglesa.
  • Cursos d’anglès per a propòsits específics: Aquests cursos estan planejats per aplicar l’aprenentatge d’anglès a un àrea d’estudi puntual, com pot ser per exemple: Economia, Psicologia, Negocis, entre moltes altres. La particularitat d’aquesta modalitat és que en lloc d’enfocar-se en l’ensenyament de la gramàtica de l’idioma, se centra en l’ensenyament del vocabulari propi d’aquesta determinada indústria. Es tracta de l’opció més recomanada per a professionals amb una bona base que necessitin un reforç específic.
  • Cursos d’anglès per a activitats d’interès: Les persones mogudes que no aguantin passar hores tancats a classe amb llibres avorrits al davant tenen una forma diferent per aprendre anglès als Estats Units. Aprendre l’idioma sota una modalitat dinàmica i entretinguda és una de les modalitats disponibles, aquesta classe de cursos combinen l’aprenentatge d’aquest idioma amb diverses activitats culturals, socials o esportives que et permetran sortir de la teva zona de confort i fer noves amistats.
  • Classes privades d’anglès: La proposta d’aquesta modalitat consisteix en allotjar a l’estudiant en una casa de família nord-americana per a que, a més d’estudiar l’idioma en una acadèmia o un centre d’estudis, tingui l’oportunitat de practicar-ho de manera constant. Amb aquesta modalitat podràs millorar i aprendre coses noves durant les 24 hores del dia. Un altre avantatge interessa de les classes privades és que permet adaptar els continguts segons els interessos de cada alumne.

Imatge: elljay

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Estudia anglès als Estats Units: descobreix la millor forma d’aconseguir-ho”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio