EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
General

Últims dies per votar aquest bloc per als Premis Blocs Catalunya

Educabloc.cat participa a la categoria d'Educació
By , on 31 de agost de 2010

Només queden nou dies per votar als Premis Blocs Catalunya i aquest bloc que esteu llegint és un dels candidats en la categoria d’educació.

Des de Weblogs.cat i Smallsquid.com ja fa temps que hem apostat pels blocs en català mantenint sis blocs temàtics en aquesta llengua. A Smallsquid creiem que la catosfera està mancada de blocs verticals amb una orientació comercial. Si bé la presència del català a la blogosfera és alta, aquests blocs acostumen a ser de caràcter personal. El model de blocs professionals i comercials especialitzats en una temàtica ja s’ha demostrat que funciona en altres idiomes com l’anglès i el castellà i des d’Smallsquid em apostat per traslladar-lo al català.

La xarxa de weblogs.cat va néixer el 9 de desembre de 2006 i des de llavors té 6 blocs temàtics especialitzats en diferents sectors.

Per això us demanem que cliqueu al següent enllaç i voteu aquest bloc:

Segons la pròpia web dels premis, aquests: “són una iniciativa de l’associació STIC.CAT amb l’objectiu de promoure la creació i manteniment de blocs en català, així com donar-los a conèixer i premiar-ne els més interessants”.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Últims dies per votar aquest bloc per als Premis Blocs Catalunya”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio