EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Formació, General

El 24è Saló de l’Ensenyament i el 10è Saló de màsters i postgraus Futura a Barcelona

By , on 14 de març de 2013

Ja s’està portant a terme el 24è Saló de l’Ensenyament a Barcelona, fins el dia 17 al Recinte Montjuïc, a la Fira de Barcelona. Un cop acabat els estudis obligatoris i batxillerat, aquest Saló és un bon punt de trobada per localitzar quina formació cursar, des de carreres universitàries, màsters, estudis superiors, complementaris, formació professional o idiomes. Entre els dies 15 i 16 de març, a més a més, al mateix recinte, s’hi porta a terme el 10è Saló de màsters i postgraus Futura, on es podrà veure l’oferta de màsters i postgraus per aquells que ja hagin finalitzat les seves carreres universitàries però vulguin ampliar la seva formació.

Cada any, 75.000 visitants es troben al Saló de l’Ensenyament de Barcelona, perquè allà les universitats més importants del país mostren en els seus expositors l’oferta que disposen. Els alumnes poden conèixer les característiques de les carreres que els hi interessa o quines formacions es poden adaptar a les seves necessitats, gràcies a la informació dels professionals que allà hi ha. Visitar el Saló suposa marxar carregat de fulletons i un munt d’informació que després cal pair poc a poc per decidir-se. Enguany hi ha 175 expositors en total, on trobar tot tipus de formació que pugui servir als més joves a estar més preparats i formats de cara a entrar al mercat laboral. Per entrar al recinte, l’entrada és de 5€ (8€ pel Saló Futura), amb un descompte del 20% si s’ensenya el Carnet Jove o el Carnet d’Estudiant.

La Universitat Autònoma de Barcelona, com cada any, també hi té un expositor. En aquesta edició, però, la UAB presenta les seves noves titulacions, que són:

– Ciències Ambientals + Geologia
– Ciència Política i Gestió Pública + Periodisme
– Dret + Ciència Política i Gestió Pública
– Dret + Periodisme
– Enginyeria Informàtica (menció Tecnologies de la Informació) + Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació
– Enginyeria Informàtica (menció Tecnologies de la Informació) + Enginyeria Electrònica de Telecomunicació

Com es pot veure, les noves titulacions combinen dues carreres i formacions diferents però relacionades, per tal que els alumnes tinguin un major ventall de coneixements sobre el seu àmbit professional i tinguin més probabilitats laborals. Als expositors de la UAB es podrà trobar tota la informació sobre les assignatures i l’enfocament que es té d’aquestes carreres.

Però a més a més, al Saló hi ha activitats diverses, com l’Espai Ciència. Allà s’hi realitzen tallers i experiments científics per apropar aquest àmbit professional als més joves. També hi ha l’Àrea Multimèdia, centrada en la creació de videojocs i la realitat augmentada, i l’Àrea Jove, on el DJ Javi Mula ensenyarà a crear una peça completament original amb la col•laboració del públic.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El 24è Saló de l’Ensenyament i el 10è Saló de màsters i postgraus Futura a Barcelona”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio