EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Educació especial, General, Llibres, Sin categoría

Aulafacil.com, cursos de franc a la xarxa

Idiomes, economia, manualitats...tot al teu abast
By , on 19 de maig de 2009
Portal d'Aulafacil.com

Portal d'Aulafacil.com

AulaFacil és el resultat d’un acord signat entre Imagina Network i Compas3 Comercio Electrónico. L’objectiu d’aquest acord era oferir un lloc que servís com facilitador de formació a través d’Internet. I s’ha aconseguit. A Aulafacil vam trobar una cuidada selecció de cursos que contribuïxen a ampliar coneixements i que permeten un major desenvolupament professional o acadèmic.

Amb un format totalment auster, on preval el contingut més que la forma, apareix una gran varietat de cursos de tot tipus. L’oferta és ben àmplia, per a tots els gustos i totes les necessitats. Les categories que se’ns oferixen són: Autoajuda/varis; Informàtica; Cuina; Internet; Dibuix; Manualitats; Docència; Maquetes; Empresa/Economia; Mascotes; Idiomes i Pintura.

Detinguem-nos en la secció d’Idiomes. Se’ns oferixen cursos d’anglès, alemany, rus, portuguès, italià i xinès. Tots ells amb diversos nivells de dificultat, amb gramàtica, exercicis gramaticals i de pronunciació, bastant complets. Una altra de les categories més preparades és la d’Empresa/Economia, amb cursos de comptabilitat, lideratge, estratègies empresarials, com funciona la borsa, màrqueting, publicitat, com generar idees, i un llarg etcètera que cobrixen totes les necessitats no només d’estudiantes, sinó també de professionals.

I, com mostra de la gran varietat que trobem, la secció de Pintura i Manualitats tanca cursos totalment planificats i amb fotos guia sobre els temes més variopintos: pintures de bodegones, caixes de fusta, fabricació de sabons, de veles, piñatas, com pintar samarretes? Però a més d’un nombrós ventall de possibilitats, l’esment de les quals aquí faria molt llarg aquest article, Aulafacil deixa oberta la porta a qualsevol usuari al seu fòrum. Un fòrum en el qual té cabuda qualsevol tema relacionat amb l’educació, especialment, és clar, amb els cursos que imparteixen en el lloc.

I, finalment, si no ets alumne, si no busques aprendre, si el que vols és donar a conèixer algun curs de pròpia elaboració, també Aulafacil té un lloc per a tu. Pots enviar-los el teu projecte per a ser publicat en aquesta ‘acadèmia online’. Clar, AulaFacil presenta uneixi àmplia gamma de cursos totalment gratuïts, però les ganes de formar-se la posa l’usuari.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Aulafacil.com, cursos de franc a la xarxa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio