EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Formació

La UOC i la Universitat Abat Oliva CEU crearan un màster sobre Empresa Familiar

El màster conjunt s’impartirà a partir del proper curs
By , on 7 de març de 2016

uoc

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU) impartiran conjuntament a partir del curs 2016-17 el Màster en Direcció i Gestió de l’Empresa Familiar, segons han informat les citades universitats en un comunicat. El màster serà impartit per ambdós institucions acadèmiques arran de la signatura d’un conveni específic.

Tots dos centres han explicat que la creació d’aquest nou màster respon a la necessitat d’oferir una formació específicament dirigida a les empreses familiar, atès que aquest tipus de companyies presenten unes singularitats pròpies tant en el seu funcionament i lògica interna com en la seva forma de govern. D’aquesta forma, els estudiants que vulguin formar-se en la gestió específica d’una empresa familiar disposaran dels coneixements necessaris per fer-se’n càrrec en un futur.

En el comunicat, la UOC i la Universitat Abat Oliva CEU han argumentat que a Espanya les empreses familiars adquireixen un “valor estratègic”. Segons destaca l’informe ‘L’empresa familiar a Espanya 2015’, recollit per ambdós universitats, el 89% de les empreses espanyoles són de tipus familiar i el model d’empresa familiar genera el 67% dels llocs de treball; per lo qual es fa necessari crear una titulació específica per abordar-ne la seva gestió.

El nou màster del sistema universitari català, que estarà sota la direcció de Juan Corona, director general de l’Institut d’empresa Familiar (IEF). Ambdós universitats volen garantir l’adequació dels continguts del nou màster a la realitat que es viu en la gestió i en el funcionament diari d’una empresa de tipus familiar. Una titulació de màster on els continguts estiguin específicament dirigits a aquest model empresarial i on els estudiants puguin desenvolupar les habilitats claus per poder tirar endavant un projecte empresarial familiar.

El màster s’impartirà en modalitat semipresencial i els seus continguts es distribuiran en els següents set blocs acadèmics: ‘Cultura i valors de l’empresa familiar'; ‘Aspectes jurídic-tributaris'; ‘Entrepeneurship i internacionalització de l’Empresa Familiar'; ‘Adreça estratègica i lideratge'; ‘Estratègia financera, creixement i gestió del patrimoni'; ‘Màrqueting, comunicació i adreça de persones’, i ‘Bon govern i continuïtat de l’empresa familiar’.

Els estudiants amb formació universitària que es vulguin especialitzar en la gestió d’empreses familiars hauran d’esperar al proper curs 2016-2017 per poder accedir al màster creat per la UOC i la Universitat Abat Oliva CEU. De moment, no ha transcendit més informació sobre aquesta nova titulació conjunta.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La UOC i la Universitat Abat Oliva CEU crearan un màster sobre Empresa Familiar”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio