EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Formació

La Setmana de la Formació i el Treball arriba a Barcelona

Del 21 al 25 de març: ‘El Salón de l’Ensenyament’, ‘Expodidàctica’ i ‘Futura’
By , on 15 de març de 2012

La setmana del 21 al 25 de març Barcelona, i més concretament la Fira de Barcelona, es situa en el punt de mira del món educatiu gràcies a la celebració de la Setmana de la Formació i el Treball, una cita que acollirà tres salons dedicats a l’ensenyament i el treball. Quins són? Doncs el Saló de l’Ensenyament, Exposidàctica (Saló dels Recursos i les Tecnologies per a l’Educació) i Futura (Saló de Màsters i Postgraus).

Logo del Saló de l'Ensenyament 2012

Un any més torna el Saló de l’Ensenyament, una cita obligada per a tots aquells estudiants o futurs estudiants que vulguin desenvolupar la seva vida acadèmica a Catalunya. El Saló està destinat a un públic molt divers però amb un denominador comú, l’educació, per això estudiants, recent llicenciats i professionals del món educatiu es donen cita per aconseguir i donar informació de l’oferta d’estudis que es hi ha a Catalunya, un ventall molt ampli i que acull àmbits molt diversos. I és que a la cita no només hi trobem informació sobre els estudis universitaris, que també, sinó que hi participen expositors sobre estudis superiors, estudis complementaris, de formació professional i d’estudis d’idiomes; fins i tot hi podem trobar informació sobre centres de batxillerat. Així, com veiem, l’edat a la que va destinada aquest Saló és molt amplia. L’horari per visitar el Saló de l’Ensenyament és de dimecres a dissabte de 10 a 19 hores i el diumenge de 10 a 14 hores i el lloc escollit per col•locar-lo ha estat el Palau 2 del recinte firal de Montjuïc.

A més d’aquest Saló, podem trobar Expodidàctica, una cita que presentarà als docents i professionals de l’educació les aplicacions de les noves tecnologies a l’ensenyament. A més, en aquest marc es portarà a terme el primer Fòrum Nacional de Solucions Educatives. Expodidàctica es porta a terme del 21 al 23 de març i es desenvoluparà al Palau 2, de la mateixa forma que l’anterior.

Per últim, però no menys important, Futura, el Saló del Màsters i Postgraus, per aquells estudiants que vulguin completar la seva formació acadèmica d’una forma més específica. Es durà a terme el 23 i 24 de març i oferirà una àmplia oferta per a joves titulats i professionals, tant d’universitats públiques com privades, centres de formació i centres de negocis nacionals i internacionals. A més, es duran a terme tallers per la recerca de treball.

Què en dius? Ja saps quin és el Saló que vols visitar? Potser els tres?

Imatge | Saló de l’Ensenyament

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La Setmana de la Formació i el Treball arriba a Barcelona”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio