EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Formació

La Fundació Eduarda Justo ofereix dos beques per fer un postgrau internacional

By , on 5 de febrer de 2016

fundacio

La Fundació Eduarda Justo ofereix a estudiants espanyols residents a Espanya 2 places per realitzar estudis de postgrau a l’estranger, una oportunitat per combinar una formació de qualitat amb una experiència en un altre país. El termini per presentar la documentació corresponent per ser un dels dos seleccionats a les beques per cursar estudis de postgrau de la Fundació Eduarda Justo venç l’1 de maig del corrent any.

Les dues beques que oferirà la Fundació Eduarda Justo per a aquest 2016 cobreix les despeses de matriculació i materials que pugui necessitar l’alumne durant el seu postgrau a l’estranger, i a més ofereix als becaris una suma de 2.000 euros inicials per a despeses de primera instal•lació. Tanmateix, els dos seleccionats comptaran amb una dotació econòmica de 1.600 euros per a despeses d’allotjament i 1.000 euros més destinats al transport.

Abans de postular-se a una de les dues beques disponibles, els candidats han de sol•licitar l’admissió a la universitat internacional de destinació i obtenir una resposta afirmativa abans de l’1 de juny. Així doncs, els sol•licitants que siguin rebutjats per la universitat d’acollida no podran ser receptors d’una de les beques. A més, els sol•licitants han de comptar amb nacionalitat espanyola i ser llicenciats, arquitectes o enginyers superiors; essent requisits excloents per presentar-se a aquesta convocatòria.

Segons han explicat els impulsors de les beques de la Fundació Eduarda Justo, la selecció dels becaris es basa en les capacitats de cada candidat, el programa del Màster per al qual han estat seleccionats i el prestigi de la Universitat que ho ofereix. Tanmateix, per a la selecció també es tindrà en compte el projecte de desenvolupament professional de l’aspirant i les conclusions derivades de l’entrevista personal que es mantindrà amb el mateix.

Els interessats han de completar el formulari de sol•licitud de la beca i adjuntar una memòria amb la corresponent documentació de suport que consisteix en, entre uns altres, una còpia del Currículum vitae, l’expedient acadèmic universitari complet i el certificat d’idiomes de la llengua en la qual es desenvoluparan els estudis. La documentació ha d’enviar-se a l’email info@fundacioneduardajusto.es.

Imatge: geralt

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La Fundació Eduarda Justo ofereix dos beques per fer un postgrau internacional”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio