EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Formació

Guanya una beca per viure a l’estranger durant un quatrimestre

Les bones accions es paguen amb premis
By , on 24 de maig de 2016

maleta

Les experiències internacionals de formació o de treball són molt valorades per les empreses espanyoles, qui veuen en els treballadors que han passat un temps a l’estranger com a millor preparats per fer front als reptes d’internacionalització del mercat. Una opció és la de realitzar pràctiques laborals a l’estranger; però si encara estàs estudiant no deixis passar l’oportunitat de formar-te durant uns mesos fora de les fronteres nacionals.

Si bé existeixen un gran nombre de beques d’estudis internacionals per a universitaris, alumnes de FP o d’ensenyaments artístics; està clar que es tracta d’una despesa important que cal estudiar amb compte. Però, què et semblaria marxar fora si poguessis allotjar-te gratis durant tot un quadrimestre? Genial, veritat? Doncs ara tens l’oportunitat d’aconseguir una de les 15 beques per instal•lar-te en un país estranger de franc durant un quatrimestre gràcies al portal Uniplaces

Què has de fer? Per participar has de registrar-te a la pàgina de Uniplaces, tenir un gest amable amb un o més estudiants a la teva ciutat i compartir l’acció, ja sigui redactant un text, gravant un vídeo o amb fotografies. Totes les accions de voluntariat seran avaluades per un jurat compost per membres d’importants associacions com Erasmus Student Network, l’Associació Europea del Carnet Jove, The Class of 2020 i UNICA.

Què busca el jurat? En dues paraules: creativitat i originalitat. Intenta que tant la teva acció com la forma en la qual la presentes sigui el més diferent i original possible. El nombre de persones que ajudis també et farà guanyar punts pel que fa a altres participants, així que, quantes més millor! Comparteix el que has fet amb els teus amics perquè puguin votar. Si el jurat no es decideix entre dos participants, el nombre de vots aconseguits serà el factor decisiu.

Quin termini hi ha per participar? El període d’acceptació de sol•licituds acaba el 30 de juny, així que encara tens temps per participar. Entra a la web de Uniplaces, registra’t i envia la teva bona acció amb un estudiant. Els noms dels 15 afortunats que rebran la Beca Uniplaces es faran públics poc després de la data de finalització.

Imatge: katyveldhorst

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Guanya una beca per viure a l’estranger durant un quatrimestre”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio