EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Formació

El Saló de Màsters i Postgraus ‘Futura 2017’ de Barcelona tindrà lloc el 24 i 25 de març

Informa’t de l’oferta universitària a ‘Futura 2017’
By , on 8 de març de 2017

futura

Els estudiants universitaris i titulats que vulguin ampliar la seva formació el proper curs amb uns estudis de Màster o Postgrau tenen una cita a Barcelona els propers dies 24 i 25 de març. En el marc de la Setmana de la Formació i el Treball de la Ciutat Comptal, el recinte de la Fira de Montjuïc acull la fira d’estudis ‘Futura 2017’, un espai en el qual es concentra l’oferta educativa superior, formació continua i en idiomes, a més d’altres stants relacionats amb el món acadèmic.

El saló d’ensenyament ‘Futur 2017’ està orientat als joves que actualment cursen estudis universitaris i aquells professionals que ja comptin amb aquesta titulació que vulguin informar-se en un sol lloc i de forma presencial de l’oferta de Màsters i Postgraus del sistema universitari públic i privat de Catalunya. A més, els assistents a la fira d’estudis tindran l’oportunitat de participar en xerrades informatives i rebre l’assessorament d’experts en la matèria per escollir el Màster o Postgrau més adient al seu perfil i les seves expectatives professionals.

En Saló de Màsters i Postgraus ‘Futura’ de Barcelona també estaran les millors Escoles de Negoci, centres d’Idiomes i centres de formació contínua i desenvolupament directiu; pel que qualsevol professional amb titulació universitària que busqui seguir formant-se trobarà l’opció més adequada en aquest esdeveniment. Altres actors educatius tindran el seu espai a la fira d’ensenyament, essent els més destacats els representants de les empreses nacionals i internacionals que busquen reclutar a nou personal qualificat.

Tanmateix, l’edició d’enguany comptarà amb la participació del British Council, que ha aconseguit que una dotzena d’universitats britàniques estiguin presents a la trobada. Es tracta d’una oportunitat única per conèixer les diferents modalitats d’estudis universitaris de Gran Bretanya, informar-se sobre les acreditacions necessàries per estudiar-hi, els models d’exàmens d’ingrés o les diferents opcions de beques disponibles per als estudiants espanyols.

La fira ‘Futura 2017’ tindrà lloc en el Palau 5 del Recinte Firal de Montjuïc els propers 24 i 25 de març, amb un horari ininterromput de 10h a 20h. L’entrada general anticipada té un preu de 6€ però també es podran adquirir les entrades a taquilla el mateix dia per uns preus que oscil•len els 6-8€ si es presenta el carnet d’estudiant o el carnet jove. Pots comprar la teva entrada anticipada així com informar-te de totes les activitats que es desenvoluparan a la web salofutura.com.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El Saló de Màsters i Postgraus ‘Futura 2017’ de Barcelona tindrà lloc el 24 i 25 de març”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio