EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Breus, Formació, Idiomes

Aulaingles.es, molt més que aprendre un idioma a l’estranger

Totes les eines necessàries per a estudiar a l'estranger
By , on 8 de juny de 2009
Aulaingles.es manté un discurs molt educatiu

Aulaingles.es manté un discurs molt educatiu

Estudiar idiomes s’ha convertit en una eina educativa molt potent en els darrers anys. L’obertura de fronteres, la globalització, les oportunitats de molts joves per estudiar a altres països mitjançant beques com Erasmus, els viatges d’intercanvi entre escoles… fan que els idiomes prenguin cada cop més rellevància.

Entre tots ells, l’anglès es considera l’idioma que vehicula el món en molts sentits, essent la principal llengua que ens caldrà per a socialitzar-nos en qualsevol indret, per a parlar de negocis, per a escriure’ns un email…

L’anglès, a més, no només ens servirà per a millorar la nostra formació i educació, o relacionar-nos amb la gent, també és una eina essencial per a apropar-nos a la cultura, al coneixement d’altres civilitzacions, cultures, tradicions, etc,.

Per tal d’aprofitar totes les potencialitats educatives de l’anglès us donem a conèixer aulaingles.es, un projecte que fomenta l’aprenentage de l’anglès a l’extranger sota una filosofia molt clara.

Els seus cursos garanteixen total qualitat

Els seus cursos garanteixen total qualitat

Sota el lema ‘Aprendre una llengua no és només fer una assignatura‘, Aula Inglés creu que un idioma és una cutlura, i per tant l’aprenentatge de la llengua permet unir cultures, ampliar ments i horitzons en un món cada cop més global.

Aquí no trobareu cursos online de franc, sino una guia i una orientació per a tots els qui us disposeu a realitzar un curs o una estada a l’extranger per a aprendre anglès, a més d’una oferta de cursos residencials de qualitat. Navegant per l’interior d’aulaingles.es trobem la gran intencionalitat pedagògica de la seva proposta, amb una secció de consells per a pares i una altra per a estudiants.

Pares i mares poden tenir molts dubtes sobre com escollir un curs a l’extranger per al seu fill o filla, principalment per la garantia d’anar a un lloc segur, on el nostre fill aprengui amb qualitat, i amb un valor afegit en altres qüestions com l’acollida, l’estada, l’allotjament… coses vitals quan uns pares prenen la decisió d’enviar el seu fill durant un període de temps a l’estranger.

Així, a Aulaingles.es trobarem resposta a qüestions relacionades amb el lloc on fer el curs, com escollir-ho, com animar el nostre fill a anar-hi, com saber si el nostre fill està preparat per a una experiència així, on anar a Internet per a trobar organitzacions que fan cursos i siguin fiables, quins destins són més interessants, indicacions per a l’allotjament amb famílies… Certament, són molts consells en una sola pàgina que ens poden treure totes les pors i prejudicis sobre el viatge del nostre fill.

En el cas dels estudiants, els consells estan relacionats però tenen un caire més acadèmic. Aulaingles respon a qüestions sobre els motius per anar a estudiar a l’estranger, la importància del carnet internacional d’estudiant, formes de perdre la timidesa per a parlar anglès, com fer amics a l’estranger, quines activitats fer el cap de setmana, entre d’altres.

Cadascuna d’aquestes qüestions compta amb la seva pròpia pàgina i una explicació on s’hi aprofundeix per tal que l’estudiant tingui les eines necessàries per a preparar la seva estada amb totes les garanties.

Northampton, un dels destins d'aques estiu

Northampton, un dels destins d'aques estiu

Una atenció directa
Però la iniciativa d’aulaingles no acaba amb la simple consulta de la seva pàgina web com en la majoria de pàgines d’aquest tipus. Aulaingles.es ens ofereix diverses vies de contacte per tal de rebre el seu assessorament. A més de l’habitual consulta per email i les preguntes més freqüents, aulaingles ens facilita un telèfon a través del qual podrem fer la nostra consultar i demanar cita per a parlar en persona amb els seus assesors a la seva seu a Madrid.

Sense cap mena de dubte, aquesta atenció directa significa un tret diferencial, mostrant que Aulaingles no és una simple pàgina web informativa sinó que és un autèntic servei a estudiants, pares i mares d’estudiants que volen aprender anglès a l’estranger i tenen tot tipus de dubtes a resoldre.

Hi ha encara més? Doncs sí. Donada la seriositat de la pàgina, és interessant saber que Aulaingles.es ens aconsella alguns cursos d’anglès a l’estranger i amb una garantia de qualitat dels mateixos. En el cas d’aquest estiu, actualment aulaingles ens aconsella tres diversos cursos per a adults interessants.

A Oxford, bressol d’una de les universitats més populars a nivell mundial, viurem un curs de durada diversa, en funció de l’opció que escullis, amb més de 26 hores de classe per setmana i allotjat en una família amfitriona. A prop d’Oxford, a la ciutat de Milton Keynes, hi ha un altre curs intensiu, encara amb dates lliures per a aquest estiu, on es fan 30 hores setmanals de classe i s’inclou una excursió a Londres i una activitat de tarda setmanal.

A la costa sur d’Anglaterra, a Torquay, hi ha un altre curs interessant on a més treballarem el Business English, l’anglès per als negocis. 15 hores d’anglès setmanals, activitats esportives i culturals, excursions… són alguns dels seus serveis. Southend on Sea, a l’est d’Anglaterra i a una hora de Londres, Northampton, al centre, o Edimburg, són els altres tres llocs on Aulaingles.es ofereix cursos d’adults, tots ells encara amb places lliures durant el 2009.

Poc sembla escapar-se dels dominis d’ Aulaingles.es en el que a cursos a l’estranger es refereix. Fins i tot trobaràs eines pràctiques per quan siguis allà com un conversor d’euros a lliures o un conversos d’unitats, donat que a Anglaterra varien molt respecte a la resta d’Europa.

En un dels seus apartats, aulaingles ens apropa el que considera la fórmula perfecte per a gaudir d’un curs satisfactori, formada pels següents ingredients que ells garanteixen als seus cursos:

-Correcte elecció del curs.
-Bona preparació del viatge.
-Grups reduïts d’estudiants de la seva mateixa edat, espanyols i d’altres nacionalitats.
-Monitor qualificat que fomenta l’adaptació, la participació del grup i resol les incidències ràpidament.
-Allotjament i membres de la família d’acollida agradables.
-Ciutats perfectes per a un curs d’anglès.
-Escoles amb instal·lacions de qualitat, classes enfocades a l’aprenentatge amè i la pràctica oral que l’estudiant necessitarà i desenvoluparà durant la seva estada.
-Amplíssim programa d’activitats per a joves i excursions per a conèixer en profunditat els llocs i cultura anglesos.

A través d’ Aulaingles.es, doncs, l’aprenentatge d’un idioma s’amplia a molts altres coneixements relacionats amb la cultura, l’educació, la filosofia de vida i els costums dels països de parla anglesa, un valor afegit que es suma al propi coneixement de l’idioma.

Us animem a unir-vos al grup de Facebook d’Aulaingles.es, on també estareu informats de totes les seves novetats. Fes-te amic aquí.

Comment | Trackbacks Closed.

2 Comments en “Aulaingles.es, molt més que aprendre un idioma a l’estranger”

1

Hola,

Gracies per la informació, molt acurada i interessant. Et recomano aquest article de lamalla.cat que et pot servir.

Babelan, la cruïlla virtual dels idiomes:
http://www.lamalla.cat/joves/ensenyament/article?id=274218

Sort

2

Moltes gràcies, una iniciativa interessant que coneixíem, podria ser fruit d’un proper article a educabloc, fins aviat.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio