EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Formació

Anglès online amb Englishclub

By , on 12 de setembre de 2008

Si ets dels qui ho té complicat per a assitir a classes d’anglès (problemes amb els horaris o amb la despesa que suposa matricular-se a segons quins cursos), t’oferim un sistema més flexible i econòmic: Englishclub, una pàgina online molt completa en la qual podràs aprendre l’idioma pas a pas i sense dificultats.

L’educació online està guanyant terrant cada dia. Això sí, requereix disciplina. El millor és reservar-te ues hores d’uns dies a la setmana i comprometre’t amb tu mateix a dedicar aquella estona a l’aprenentatge de l’idioma. Estudiar suposa sempre un esforç però t’ho has de prendre com una cosa beneficiosa per al teu futur.

[ad]

A Englishclub trobaràs un apartat per a progressar en tot allò que necessites. Hi ha seccions de gramàtica, vocabulari, pronunciació, escoltar, parlar, llegir i esciure. Fins i tot es pot considerar més positiu que una classe de grup perquè et centres en allò que tu necessites.

Hi ha uns enllaços especialment útils a Business English i English for Work, pensats per aquelles persones que ho necessiten per la feina. En aquests casos t’ensenyen a escriure cartes formals, una cosa molt interessant per a les companyies internacionals, o a fer presentacions i parlar en públic en anglès.

Aquest recurs et presenta cada dia la Dayly Englisg Lesson, que consisteix a explicar-te una expressió del llenguatge informal a través de frases pronunciades per artistes o gent famosa. Anima’t, marca’t el teu propi horari i comença a aprendre anglès de la forma més senzilla.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Anglès online amb Englishclub”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio