EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Especials

Microsoft busca universitaris per parlar de Windows 8

By , on 11 de octubre de 2012

La vida universitària ens pot permetre aprofundir en molts continguts d’allò que ens agrada. Avui donem la volta a la truita i us preguntem, què us semblaria recórrer les universitats espanyoles explicant coses interessants als alumnes?

Si sou universitaris o ja graduats, Microsoft us proposa una ruta per les facultats d’Espanya per explicar als estudiants què és, com funciona i quines novetats principals i avanatatges pel seu aprenentatge té Windows 8, el darrer sistema operatiu de la companyia.

Per a aconseguir estar entre els quatre afortunats que realitzaran la ruta, Microsoft ha disposat un espai a Facebook perquè tots els candidats presentin el seu currículum juntament amb un vídeo, fotografia o text on demostrin les seves capacitats creatives.

A més de parlar de Windows 8, els ‘ponents’ també explicaran les bondats d’altres productes de Microsoft com Internet Explorer, SkyDrive, Office, Windows Phone, Xbox 360 con Kinect. Durant els sis mesos, els quatre participants comptaran amb un sou mensual que, juntament amb la fortuna d’anar amb professionals de Microsoft i conèixer molt bé el seu funcionament, supoasrà una gran experìencia tot plegat.

Post patrocinat

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Microsoft busca universitaris per parlar de Windows 8”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio