EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Especials

La Universitat Abat Oliba CEU resoldrà tots els teus dubtes a la jornada de portes obertes virtual

Una bona manera de conèixer totes les novetats d'aquest curs de primera mà, com les dobles titulacions o les classes en anglès.
By , on 12 de març de 2012

La Universitat Abat Oliba CEU s’apropa a tots aquells interessats en cursar alguns dels seus títols per resoldre tots els seus dubtes i preguntes. Per això fomenta el diàleg directe mitjançant una jornada de portes obertes virtual. És una manera d’apropar-se a la ciutadania, impulsant la bona comunicació per tal d’aconseguir una correcta difusió dels coneixements. Aquesta iniciativa consisteix en què vosaltres haureu de comentar en aquest mateix post totes les preguntes que us sorgeixin sobre la universitat i, posteriorment, la UAO CEU les respondrà una per una en forma de vídeo.

clase ADE

Durant 5 anys, hi ha la possibilitat de cursar dues titulacions alhora per tal d'estar més preparats al futur

No podia ser més fàcil. Només cal escriure aquí sota la pregunta que tingueu i esperar uns dies a la resposta de la UAO CEU. I és que és probable que vulgueu conèixer totes les novetats que incorpora aquest curs la Universitat Abat Oliba CEU. Comencen les dobles titulacions en Dret + Direcció d’Empreses o Periodisme + Ciències Polítiques, per tal de formar el futur periodista en l’àmbit laboral amb el rigor i la professionalitat que s’exigeix. En només 5 anys, l’estudiant pot obtindre la formació de dues carreres.

La jornada de portes obertes virtual és una molt bona iniciativa perquè permet que els vostres dubtes es resolguin de forma personalitzada i directa. Probablement també vulgueu conèixer tota la informació sobre els estudis d’educació. Aquest curs apareix el grau d’Educació Infantil + Educació Primària, però també hi ha la possibilitat de cursar aquestes titulacions per separat. I, totes elles, en modalitat bilingual degree, amb el 50% de les classes en anglès.

Si participeu a la jornada de portes obertes virtuals, sabreu que durant els darrers anys, la Universitat Abat Oliba CEU ha optat per una formació més adaptada a les necessitats del mercat, incorporant l’anglès a les seves classes per tal que els alumnes puguin tenir els coneixements per viatjar a l’estranger, i les dobles titulacions, per tal d’estar el màxim preparats pel futur.

aula mac

És la única institució privada que ofereix en grau en Criminologia i Seguretat

Les portes obertes seran molt útils per aquells interessats en el Dret. Heu de saber que, per la Universitat Abat Oliba CEU, és d’allò més important, ja que és l’escola privada de Dret més antiga de Barcelona. Per això es pot cursar amb altres carreres com Ciències Polítiques o Periodisme, per tal que tothom pugui estar ben format en jurisdicció. Però sense oblidar altres carreres de prestigi com Publicitat i Relacions Públiques, Direcció d’Empreses i Psicologia.

En definitiva, us recomanem que participeu en aquesta jornada de portes obertes virtual. Si teniu cap pregunta de la Universitat Abat Oliba, no ho dubteu ni un sol moment i comenteu-nos aquí sota. Properament, la mateixa universitat respondrà totes les preguntes que formuleu en forma de vídeo. Podreu conèixer tota la informació sobre les dobles titulacions i altres curiositats que pugueu tenir.

Comment | Trackbacks Closed.

3 Comments en “La Universitat Abat Oliba CEU resoldrà tots els teus dubtes a la jornada de portes obertes virtual”

1

Els professors dels graus bilingües son natius? He sentit molt males experiències amb els graus bilingües a ESpanya, m’interesssa en concret periodisme amb politiques en grau bilingüe, gràcies!

2

Jo vull fer el máster aquest proper curs, el recomanes? aixó a banda de que trobem plaça o no en el futur. M’agradaria saber la opinió d’algú que ja l’ha fet. moltes gràcies

3

Bon dia a tots, us comuniquem que properament publicarem un nou post amb un vídeo que dona resposta a les vostres preguntes i d’altres qüestions importants. Salutacions!!

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio