EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Especials

La Universitat Abat Oliba CEU resol tots els teus dubtes amb un vídeo

Professors i alumnes t'expliquen la seva experiència a la universitat i les característiques de les seves titulacions
By , on 10 de maig de 2012

La Universitat Abat Oliba CEU es prepara ja pel curs vinent amb moltes novetats pels futurs estudiants. I per donar a conèixer tota la informació, ha realitzat una jornada de portes obertes virtuals per explicar totes les novetats però també per resoldre tots els dubtes que puguin aparèixer. Així doncs, ha publicat un vídeo en el qual professors i alumnes exposen les característiques de l’oferta en estudis de la universitat a partir de les preguntes dels nostres lectors. Per tant, no et perdis el vídeo perquè així coneixeràs totes les novetats que et poden interessar per la teva formació.

El vídeo és la forma com la Universitat Abat Oliba CEU resol tots els dubtes que ens van demanar els nostres lectors i com explica a partir de l’experiència dels alumnes, els professors i el rector les avantatges de cursar els estudis a la seva universitat. Aquest any apareixen els dobles graus, que permeten cursar dues carreres i obtenir les titulacions en només 5 anys. A més, són carreres relacionades, que combinades poden ser molt útils per tal que el futur professional tingui millors coneixements i capacitat de cara al món laboral.

Per exemple, al vídeo, apareix una estudiant que està realitzant el doble grau en periodisme i ciències polítiques. El fet d’estudiar les dues carreres alhora li facilita eines per poder comunicar, aprenent a utilitzar les noves tecnologies, però també els recursos per poder interpretar la realitat política que l’envolta. I amb el propòsit de preparar millor a l’alumne, apareixen els dobles graus de Dret + Direcció d’Empreses o Educació Primària + Educació Infantil.

Una de les apostes més importants de la universitat és la formació en anglès. Aquesta llengua ha passat a ser fonamental de cara a entrar al món laboral, perquè cada cop més, les empreses busquen el seu lloc a un país estranger. Per això, necessiten treballadors qualificats i amb el domini de l’idioma internacional: l’anglès. I per resoldre aquesta necessitat neixen els bilingual degree, que suposa que les classes s’imparteixen en un 50% en català i un 50% en anglès. Tal i com s’explica al vídeo, és important destacar que no calen molts coneixements de l’idioma abans de començar el curs. Si no s’arriba al nivell, la universitat dóna les eines necessàries per anar millorant progressivament durant els anys que duri la carrera.

No us perdeu el vídeo perquè podreu conèixer tota la oferta de la Universitat Abat Oliba CEU per tal de potenciar una millor preparació dels seus alumnes. Amb la iniciativa de la jornada de portes obertes virtual es pretén arribar al màxim de persones possibles i modernitzar la institució en un món cada cop més dominat per Internet i les noves tecnologies. Però malgrat això, si encara teniu cap dubte, podeu contactar amb la institució i podeu demanar entrevistes individualitzades, per acabar de decidir-vos sobre els vostres estudis.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La Universitat Abat Oliba CEU resol tots els teus dubtes amb un vídeo”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio