EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 
Especials

Envasonvas.cat ens mostra com separar els nostres residus

Envàs o vas, la campanya de marketing del reciclatge
By , on 14 de gener de 2014

La separació de residus en els seus respectius contenidors és una pràctica cada cop més habitual en els ciutadans d’avui dia. Sens dubte, és molt important la sensibilització perquè la ciutadania prengui consciència de l’estalvi energètic que comporten pràctiques com el reciclatge o la reutilització de materials.

En els darrers mesos la campanya Envàs on vas s’ha convertit en autèntica ambaixadora del reciclatge i ha aconseguit una difusió i popularitat molt important. Si en la primera campanya vam conèixer tres noies que ens parlaven sobre la separació dels envasos en els contenidors, ara és el conegut comunicador Òscar Dalmau qui protatonitza amb tres infants la nova campanya.

L’objectiu es manté, doncs cal continuar el treball de sensibilització perquè tots separem els nostres residus i, un cop davant els contenidors blau, verd, groc i gris, sapiguem on hem de llençar cada producte. Errors comuns com llençar els brics al contenidor blau, de paper, quan en realitat ha d’anar al plàstic, el blau, es poden resoldre si visitem Envasonvas.cat i veiem tots els detalls amb claredat.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Envasonvas.cat ens mostra com separar els nostres residus”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio