EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 

Post categorized in ‘Especials’

Especials

Envasonvas.cat ens mostra com separar els nostres residus

Envàs o vas, la campanya de marketing del reciclatge
By , on 14 de gener de 2014

La separació de residus en els seus respectius contenidors és una pràctica cada cop més habitual en els ciutadans d’avui dia. Sens dubte, és molt important la sensibilització perquè la ciutadania prengui consciència de l’estalvi energètic que comporten pràctiques com el reciclatge o la reutilització de materials.

En els darrers mesos la campanya Envàs on vas s’ha convertit en autèntica ambaixadora del reciclatge i ha aconseguit una difusió i popularitat molt important. Si en la primera campanya vam conèixer tres noies que ens parlaven sobre la separació dels envasos en els contenidors, ara és el conegut comunicador Òscar Dalmau qui protatonitza amb tres infants la nova campanya. Continue reading »

Comments (0)
Especials

Microsoft busca universitaris per parlar de Windows 8

By , on 11 de octubre de 2012

La vida universitària ens pot permetre aprofundir en molts continguts d’allò que ens agrada. Avui donem la volta a la truita i us preguntem, què us semblaria recórrer les universitats espanyoles explicant coses interessants als alumnes?

Si sou universitaris o ja graduats, Microsoft us proposa una ruta per les facultats d’Espanya per explicar als estudiants què és, com funciona i quines novetats principals i avanatatges pel seu aprenentatge té Windows 8, el darrer sistema operatiu de la companyia.

Per a aconseguir estar entre els quatre afortunats que realitzaran la ruta, Microsoft ha disposat un espai a Facebook perquè tots els candidats presentin el seu currículum juntament amb un vídeo, fotografia o text on demostrin les seves capacitats creatives.
Continue reading »

Comments (0)
Especials

La Universitat Abat Oliba CEU resol tots els teus dubtes amb un vídeo

Professors i alumnes t'expliquen la seva experiència a la universitat i les característiques de les seves titulacions
By , on 10 de maig de 2012

La Universitat Abat Oliba CEU es prepara ja pel curs vinent amb moltes novetats pels futurs estudiants. I per donar a conèixer tota la informació, ha realitzat una jornada de portes obertes virtuals per explicar totes les novetats però també per resoldre tots els dubtes que puguin aparèixer. Així doncs, ha publicat un vídeo en el qual professors i alumnes exposen les característiques de l’oferta en estudis de la universitat a partir de les preguntes dels nostres lectors. Per tant, no et perdis el vídeo perquè així coneixeràs totes les novetats que et poden interessar per la teva formació.

El vídeo és la forma com la Universitat Abat Oliba CEU resol tots els dubtes que ens van demanar els nostres lectors i com explica a partir de l’experiència dels alumnes, els professors i el rector les avantatges de cursar els estudis a la seva universitat. Aquest any apareixen els dobles graus, que permeten cursar dues carreres i obtenir les titulacions en només 5 anys. A més, són carreres relacionades, que combinades poden ser molt útils per tal que el futur professional tingui millors coneixements i capacitat de cara al món laboral.

Per exemple, al vídeo, apareix una estudiant que està realitzant el doble grau en periodisme i ciències polítiques. El fet d’estudiar les dues carreres alhora li facilita eines per poder comunicar, aprenent a utilitzar les noves tecnologies, però també els recursos per poder interpretar la realitat política que l’envolta. I amb el propòsit de preparar millor a l’alumne, apareixen els dobles graus de Dret + Direcció d’Empreses o Educació Primària + Educació Infantil.

Continue reading »

Comments (0)
Especials

La Universitat Abat Oliba CEU resoldrà tots els teus dubtes a la jornada de portes obertes virtual

Una bona manera de conèixer totes les novetats d'aquest curs de primera mà, com les dobles titulacions o les classes en anglès.
By , on 12 de març de 2012

La Universitat Abat Oliba CEU s’apropa a tots aquells interessats en cursar alguns dels seus títols per resoldre tots els seus dubtes i preguntes. Per això fomenta el diàleg directe mitjançant una jornada de portes obertes virtual. És una manera d’apropar-se a la ciutadania, impulsant la bona comunicació per tal d’aconseguir una correcta difusió dels coneixements. Aquesta iniciativa consisteix en què vosaltres haureu de comentar en aquest mateix post totes les preguntes que us sorgeixin sobre la universitat i, posteriorment, la UAO CEU les respondrà una per una en forma de vídeo.

clase ADE

Durant 5 anys, hi ha la possibilitat de cursar dues titulacions alhora per tal d'estar més preparats al futur

No podia ser més fàcil. Només cal escriure aquí sota la pregunta que tingueu i esperar uns dies a la resposta de la UAO CEU. I és que és probable que vulgueu conèixer totes les novetats que incorpora aquest curs la Universitat Abat Oliba CEU. Comencen les dobles titulacions en Dret + Direcció d’Empreses o Periodisme + Ciències Polítiques, per tal de formar el futur periodista en l’àmbit laboral amb el rigor i la professionalitat que s’exigeix. En només 5 anys, l’estudiant pot obtindre la formació de dues carreres.

La jornada de portes obertes virtual és una molt bona iniciativa perquè permet que els vostres dubtes es resolguin de forma personalitzada i directa. Probablement també vulgueu conèixer tota la informació sobre els estudis d’educació. Aquest curs apareix el grau d’Educació Infantil + Educació Primària, però també hi ha la possibilitat de cursar aquestes titulacions per separat. I, totes elles, en modalitat bilingual degree, amb el 50% de les classes en anglès.

Continue reading »

Comments (3)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio