EducaBloc.cat
Bloc sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes... 

Post tagged with ‘online cursos bellas arts ife sobons’

Formació

Les Universitats catalanes amplien la seva oferta de dobles titulacions

Les Universitats catalanes ofereixen una gran quantitat de dobles titulacions i MOOC, cursos on-line gratuïts
By , on 10 de abril de 2013
Estudiant

Una noia estudiant

Les Universitats de Catalunya, i en general de tot l’Estat, s’estan posant les piles per actualitzar les seves formacions, més enllà de tota reforma per part del govern. És una forma de guanyar prestigi, apropar més estudiants i augmentar els ingressos, que en època de crisi són molt importants. Les opcions són molt diverses, com per exemple potenciant les pràctiques amb empreses, millorant les seves infraestructures i la tecnologia, els MOOC i les dobles titulacions. Així doncs, els alumnes, un cop finalitzen el batxillerat, tenen una gran oferta i molta diversitat per escollir.

En primer lloc, cal destacar els MOOC (del anglès Massive Online Open Course, o en castellà CAEM, Curso Abierto En línea Masivo) que estan destinats, principalment, a alumnes que ja hagin finalitzat els seus estudis universitaris però no vulguin perdre l’hàbit d’estudiar. Ara per ara, són poques les universitats les que ofereixen aquesta opció, però es poden cursar d’universitats de gran prestigi com Stanford o Harvard. Són cursos gratuïts on-line de diferents temàtiques que permeten als alumnes actualitzar els seus coneixements i, inclús, millorar el nivell d’anglès. Per superar-los, cal realitzar exercicis i proves on-line, que permeten adquirir un títol de reconeixement. Però, en cas de no poder compaginar-ho amb la feina, es pot ser observador i obtenir tota la informació, però sense que es valori el treball.

I en segon lloc, les dobles titulacions es veuen com una opció important per molts alumnes un cop finalitzen batxillerat. En cinc anys es poden tenir dues carreres, però això no és quelcom nou, perquè durant molts anys ja hi havia aquesta possibilitat amb algunes, però l’oferta s’amplia substancialment. Durant el Saló de l’Ensenyament, les dobles titulacions van ser les carreres que van generar més interès per part dels visitants, cosa que ha animat a les Universitats a ampliar el seu ventall. Això sí, al ser dues carreres, al tenir més crèdits, la matrícula és molt més cara.

Continue reading »

Comments (0)
Formació

Deixa que la teva imaginació voli, estudia Belles Arts

Treball dur, creativitat i motivació: indispensables
By , on 22 de febrer de 2011

Unes classes molt diferents a les habituals

Abans d’entrar a la universitat, quan la imaginem i idealitzem, solem recórrer a les imatges típiques de les pel•lícules. Aules enormes amb les taules dels alumnes col•locades en graderia i amb un professor major i barbut al mig de la classe escrivint a la pissarra. Passadissos plens de gent i una cafeteria a la que és impossible trobar lloc; grups de joves jugant a cartes i de professors parlant entre ells. Una dona somrient i simpàtica darrera la barra o, pel contrari, malhumorada i amb ganes d’acabar la jornada. El pàrquing ple de cotxes recent estrenats amb la ela de novell enganxada a la part del darrera del cotxe… La realitat, tot i que amb diferències, no dista d’aquesta fantasia i , de fet, moltes vegades pot arribar a ser molt més tòpica.

La majoria de facultats s’assemblen en la configuració, algunes tenen les aules més grans, altres la cafeteria més abarrotada, unes es caracteritzen pels laboratoris i altres per les noves tecnologies, però totes segueixen els mateixos esquemes; existeix però, una facultat diferent de les altres, una facultat on es respira un altre tipus d’aire i on les aules no consisteixen en taules una al costat de l’altra. És tracta d’una facultat on la creació i la llibertat és la màxima, on el treball dur és la tònica general però aplicat d’altres formes; els llenços, pintures i colors ho inunden tot, els passadissos serveixen per mostrar escultures i no solament com un lloc de pas, els alumnes improvisen taules espontànies per trobar el millor angle i la cafeteria…no, la cafeteria és igual, sempre abarrotada de gent!Heu esbrinat de quina facultat es tracta?
Continue reading »

Comments (0)
Formació
El proper 19 d'octubre a l'Hotel Princesa Sofia de Barcelona

Formació a l’estranger amb Expo Cursos En el Extranjero

By , on 11 de octubre de 2010

Estudia a l'estranger!

La formació és un procés permanent i sempre és important que tinguem present en quin moment formatiu ens trobem. Segur que algún cop has pensat en anar a l’estranger a estudiar, però com? Tindràs molts dubtes al respecte, des de la formació al destí, a l’allotjament, a les sortides que et pot donar laboralment…

Avui t’oferim una iniciativa interessant per a resoldre alguns dels teus dubtes. El proper 19 d’octubre es celebra a l’Hotel Princesa Sofia de Barcelona l’Expo Cursos en el Extranjero, on podràs conèixer tot al voltant de la formació fora del teu lloc d’origen i les possibilitats que t’ofereix.

Durant l’EXPO, podràs aconseguir informació i obtenir respostes a totes les teves preguntes sobre formació a l’estranger, incloent:

  • Cursos d’idiomes
  • Cursos universitaris
  • Postgraus
  • Instituts
  • Pràctiques i treballs remunerats

I ara, només per registrar-te, entres al sorteig de:

-Un curs d’anglès a Canadà. Millora el teu anglès durant un mes amb allotjament, dietes i bitllets d’avió inclosos!
-Un curs de portuguès a Brasil. Aprèn portuguès durant un mes amb l’allotjament, dietes i bitllets d’avió inclosos!

Pots incriure’t ara mateix de forma gratuita aquí

Jo de tu no m’ho pensaria i aprofitaria l’oportunitat formativa d’estudiar a l’estranger. A més dels propis cursos, milloraràs o aprendràs un nou idioma i tindràs una experiència vital que sens dubte t’ajudarà a prendre seguretat.

Comments (0)
Formació, Recursos

Els avantatges d’estudiar comptabilitat

Càrrecs i habilitats requerides a qualsevol empresa
By , on 26 de setembre de 2010

Pots fer-ho en un centre, des de casa o a la xarxa

En temps de crisi, i vist el panorama, són moltes les persones que es plantegen ampliar els estudis. Aquells que es troben a l’atur ho fan per formar-se i adquirir habilitats que els facilitin el fet d’enfrontar-se al mercat laboral. Els estudiants ho fan perquè saben com n’és d’important avui en dia una formació completa, doncs la majoria de companys generacionals la posseeixen. I els qui actualment treballen ho fan per assegurar-se la feina, doncs seria catastròfic esdevenir un més dels milions de persones que engreixen les llistes d’aturats.

Alhora, tots aquells que es plantegen ampliar coneixements busquen fer-ho en un camp prou demandat. I és que, ara per ara, els resultats són prioritaris. De entre tots els sectors possibles, que no són pocs malgrat ho sembli, avui ens em decantat pels avantatges de dur a terme un curs de comptabilitat. I és que la qüestió financera és vital a qualsevol empresa, sigui gran o petita. Totes necessiten personal qualificat que en gestioni la part econòmica, sobretot la facturació i els sous dels treballadors. És, per tant, una gran oportunitat de futur i un càrrec pel qual sempre hi haurà vacants.

Sabem la importància d’estudiar comptabilitat i finances i sabem que ara és el millor moment. Ara bé, on trobar una bona formació? Fer una recerca exhaustiva de tots els centres que imparteixen cursos és esgotador i, a més, absorbeix massa temps. Ens cal una eina senzilla per trobar-los tots d’un sol cop i consultar-ne les característiques amb un sol clic. Per sort, la xarxa avui en dia té de tot. I Apréndelo ens ofereix la millor manera de trobar cursos de comptabilitat sense moure’ns de casa.

Continue reading »

Comments (0)
Formació, Recursos

Educació vial i seguretat a la via pública

La Direcció General de Tràfic imparteix a les escoles cursos per introduir als nens en la seguretat vial
By , on 13 de setembre de 2010

Cal anar amb prudència a la carretera

Vivim rodejats de carreteres, passejos, autopistes i camins; el que vol dir que vivim rodejats de gent que circula per ells i ho fa sota unes normes determinades. Unes normes que fan possible la convivència i eviten accidents. Mirant-ho des de l’edat adulta, sembla que totes aquestes normes i senyals són perfectament lògiques i comprensibles, però no oblidem que quan naixem no tenim ni idea de cap de les normes socials que funcionen a una societat i és necessari submergir-nos-hi a poc a poc.

És per això que existeix l’educació vial. Un ensenyament que introdueix al nen o al no tan nen en el món de la circulació, no només mostrant-li quines són les normes o senyals de tràfic sinó inculcant-li valors vials.
Aquesta educació és especialment important perquè des de petits haurem de fer ús de les vies públiques, ja sigui acompanyats dels pares o en el cotxe familiar. És per això que des de la Direcció General de Tràfic imparteixen cursos a les escoles d’Educació Vial.

En els cursos d’Infantil el nen fa ús de les vies com a vianant o viatger acompanyat. Per això en aquesta etapa el més important és desenvolupar la consciència ciutadana i hàbits per la creació del sentit vial. Es construeix la base perquè en nen entengui més endavant totes les normes i valors que se li explicaran.
Continue reading »

Comments (0)
Breus, Formació, Idiomes

Aulaingles.es, molt més que aprendre un idioma a l’estranger

Totes les eines necessàries per a estudiar a l'estranger
By , on 8 de juny de 2009
Aulaingles.es manté un discurs molt educatiu

Aulaingles.es manté un discurs molt educatiu

Estudiar idiomes s’ha convertit en una eina educativa molt potent en els darrers anys. L’obertura de fronteres, la globalització, les oportunitats de molts joves per estudiar a altres països mitjançant beques com Erasmus, els viatges d’intercanvi entre escoles… fan que els idiomes prenguin cada cop més rellevància.

Entre tots ells, l’anglès es considera l’idioma que vehicula el món en molts sentits, essent la principal llengua que ens caldrà per a socialitzar-nos en qualsevol indret, per a parlar de negocis, per a escriure’ns un email…

L’anglès, a més, no només ens servirà per a millorar la nostra formació i educació, o relacionar-nos amb la gent, també és una eina essencial per a apropar-nos a la cultura, al coneixement d’altres civilitzacions, cultures, tradicions, etc,.

Per tal d’aprofitar totes les potencialitats educatives de l’anglès us donem a conèixer aulaingles.es, un projecte que fomenta l’aprenentage de l’anglès a l’extranger sota una filosofia molt clara.
Continue reading »

Comments (2)
Educació especial, General, Llibres, Sin categoría

Aulafacil.com, cursos de franc a la xarxa

Idiomes, economia, manualitats...tot al teu abast
By , on 19 de maig de 2009
Portal d'Aulafacil.com

Portal d'Aulafacil.com

AulaFacil és el resultat d’un acord signat entre Imagina Network i Compas3 Comercio Electrónico. L’objectiu d’aquest acord era oferir un lloc que servís com facilitador de formació a través d’Internet. I s’ha aconseguit. A Aulafacil vam trobar una cuidada selecció de cursos que contribuïxen a ampliar coneixements i que permeten un major desenvolupament professional o acadèmic.

Amb un format totalment auster, on preval el contingut més que la forma, apareix una gran varietat de cursos de tot tipus. L’oferta és ben àmplia, per a tots els gustos i totes les necessitats. Les categories que se’ns oferixen són: Autoajuda/varis; Informàtica; Cuina; Internet; Dibuix; Manualitats; Docència; Maquetes; Empresa/Economia; Mascotes; Idiomes i Pintura.

Detinguem-nos en la secció d’Idiomes. Se’ns oferixen cursos d’anglès, alemany, rus, portuguès, italià i xinès. Tots ells amb diversos nivells de dificultat, amb gramàtica, exercicis gramaticals i de pronunciació, bastant complets. Una altra de les categories més preparades és la d’Empresa/Economia, amb cursos de comptabilitat, lideratge, estratègies empresarials, com funciona la borsa, màrqueting, publicitat, com generar idees, i un llarg etcètera que cobrixen totes les necessitats no només d’estudiantes, sinó també de professionals.
Continue reading »

Comments (0)
Formació

Primer Màster en Drets Humans i Democràcia

By , on 10 de novembre de 2008

Un conveni de col·laboració signat pel conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, el president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, Jaume Saura, i la rectora de la UOC, Imma Tubella, ha permès la posada en marxa del primer Màster en Drets Humans i Democràcia a Catalunya (primer d’oferta online a l’Estat), que s’impartirà a partir del proper 29 d’octubre.

El programa acadèmic, que té una durada de 1.500 hores, engloba quatre blocs temàtics: Introducció als drets humans i la democràcia; Tutela jurídica dels drets humans; Drets humans, democràcia i globalització, i Drets humans, democràcia i conflicte.
Continue reading »

Comments (0)
Formació, Recursos

Els cursos de shiatsu, osteopatia o aromateràpia, entre els més exitosos a la xarxa

By , on 3 de novembre de 2008

Aprendre a fer shiatsu o ser expert en naturopatia, osteopatia, aromateràpia o qualsevol altra pràctica de medecina alternativa és el que més motiva actualment a aquells que busquen què estudiar a través d’Internet. Així ho indica l’informe realitzat el 2007 pel portal lectiva.net, especialitzat en l’oferta formativa espanyola.

L’informe mostra que la majoria d’internautes es va dirigir als temes i pràctiques relacionades amb el món de la salut, incloent tant medecina i teràpies generals com tractaments alternatius. La segona opció és preparar l’estudi d’oposicions i, en tercera, es troben els cursos d’informàtica i tecnologia, seguits molt de prop pels mòdils de sectors industrials i d’hosteleria i turisme.
Continue reading »

Comments (0)
Formació

Anglès online amb Englishclub

By , on 12 de setembre de 2008

Si ets dels qui ho té complicat per a assitir a classes d’anglès (problemes amb els horaris o amb la despesa que suposa matricular-se a segons quins cursos), t’oferim un sistema més flexible i econòmic: Englishclub, una pàgina online molt completa en la qual podràs aprendre l’idioma pas a pas i sense dificultats.

L’educació online està guanyant terrant cada dia. Això sí, requereix disciplina. El millor és reservar-te ues hores d’uns dies a la setmana i comprometre’t amb tu mateix a dedicar aquella estona a l’aprenentatge de l’idioma. Estudiar suposa sempre un esforç però t’ho has de prendre com una cosa beneficiosa per al teu futur.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio